Diploma kopen prijs

De prijs van een diploma hangt af van wat voor soort diploma u wilt en wat voor registratie daarbij hoort. Sommige diploma’s worden in meerdere systemen geregistreerd en zijn daardoor ook iets duurder dan andere.

Gemiddeld ligt de prijs tussen de 500 en 700 euro.

Als u meerdere diploma’s wilt kopen zal dit niet alleen in het werk schelen maar ook in de kosten. Bij de bestelling zullen we dit berekenen.

U kunt ook een diploma kopen zonder registratie. U krijgt dan alleen het papiertje opgestuurd. Dit is wel wat riskanter omdat bij controle kan blijken dat dit niet is behaald. We raden altijd aan om een diploma te kopen inclusief registratie.

U kunt ook alleen de registratie kopen bij ons. U ontvangt dit dan binnen 2 dagen en kunt u inziek op uw persoonlijke pagina. Dit kunt u ook downloaden dan. Dit ziet er dan gewoon uit al een uitgeprint A4-tje. Ook hier raden wij aan om dan liever een echt uitziende diploma te kopen inclusief registratie.

Nu diploma kopen? Neem contact op en bestel direct uw persoonlijke diploma , registratie of beide en ontvang dit binnen een week bij u thuis.